Van Gaal o Valdesovi: Najprv musí chytať za rezervu. To je normálne

NETKY.SK • 15 Február 2015, 13:14 • 2 min
Van Gaal o Valdesovi: Najprv musí chytať za rezervu. To je normálne

LONDÝN - Holandský tréner Manchestru United Louis van Gaal prejavil nekompromisný postoj, svoje kvality bude musieť španielsky brankár Victor Valdes najskôr dokázať v rezervnom tíme. Až potom môže očakávať debut v prvom mužstve, informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný skúsený gólman prišiel na Old Trafford v januári, keď sa dohodol na 18-mesačnom kontrakte. S jeho bývalým klubom FC Barcelona síce získal 6 titulov v Primera Division a trikrát vyhral Ligu majstrov, ale to na van Gaala neplatí. Dvadsaťnásobný reprezentant Španielska má na konte ako nechytajúci náhradný brankár titul majstra sveta 2010 i Európy 2012, no prednosť pred ním má jeho skúsený krajan David de Gea. To preto, lebo Valdes dlhší čas nechytal, keďže sa zotavoval zo zranenia kolena.
      

"Keď ste mimo hry rok, najprv sa musíte rozohrať na nižšej úrovni. Tak ako Ashley Young či Micheal Carrick. Je to vždy rovnaké. A myslím si, že to je normálne," povedal Holanďan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies