Stovky žien demonštrovali v Istanbule pre zabitú ženu

NETKY.SK • 15 Február 2015, 12:17 • 2 min
Stovky žien demonštrovali v Istanbule pre zabitú ženu

ISTANBUL - Stovky žien v sobotu zaplnili centrum tureckého mesta Istanbul, kde prišli vyjadriť pobúrenie z tohtotýždňovej vraždy mladej ženy, ktorá sa údajne stala terčom pokusu o znásilnenie.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií portálu britskej vysielacej stanice BBC ženy zhromaždené na známom istanbulskom námestí Taksim žiadali rezignáciu ministra sociálnych vecí a rodiny. Ženy pobúril piatkový nález zohaveného tela 20-ročnej ženy, ktorá bola nezvestná od stredy.

 

Podľa tureckých médií prišla o život pri sebaobrane pred vodičom, ktorý sa ju údajne pokúsil znásilniť v prázdnom autobuse počas cesty domov. Polícia v tejto veci zadržala troch mužov vrátane šoféra. Žena sa údajne pred ním bránila, pričom vodič sa polícii priznal k jej bodnutiu. Jeho otec a kamarát mu mali pomôcť s ukrytím mŕtveho tela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies