VIDEO Brooklyn Beckham ide v otcových šľapajách

NETKY.SK • 12 Február 2015, 18:45 • 2 min
VIDEO Brooklyn Beckham ide v otcových šľapajách

LONDÝN – Keby sa váš otec volal David Beckham, tak by sa od vás na futbalovom trávniku očakávalo asi viac, ako od ostatných.

slovakia

left justify in out

Zdá sa, že pre čoskoro 16-ročného Brooklyna Beckhama nie sú tieto očakávania ničím neobvyklým. Svoj talent predviedol aj v nedávnom zápase akadémie Arsenalu.

Na fanúšikovskom videu je vidieť mladého Beckhama, ako si po pravej strane nabieha na spoluhráčov center, ktorý bez väčších problémov spracoval a parádnou strelou ohrozil súperovu bránu. Škoda, že tento jeho pokus nebol okorenený gólom, ktorý by určite patril medzi najkrajšie v celej akadémii.

 

Hovorí sa, že aký otec, taký syn a v tomto prípade sa to opäť potvrdilo. Mladý Brooklyn totiž veľmi pripomína techniku svojho otca v začiatkoch jeho kariéry. Dúfajme, že jedného dňa bude platným hráčom v A-tíme nejakého veľkoklubu alebo dokonca v reprezentácii Albionu, tak ako ním býval jeho otec David Beckham.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies