Tragédia pri Revúcej: Mladý vodič (†22) zhorel v aute

NETKY.SK • 28 Január 2015, 11:05 • 2 min
Tragédia pri Revúcej: Mladý vodič (†22) zhorel v aute

REVÚCA - Polícia v Revúcej vyšetruje dopravnú nehodu, pri ktorej vodič vo vozidle zhorel. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová, nehoda sa stala v utorok 27. januára o 22.00 hodine medzi obcami Lubeník a Revúcka Lehota.

slovakia

left justify in out

„Dvadsaťdvaročný vodič z obce Nandraž, ktorý viedol osobné motorové vozidlo Škoda Felícia, sa medzi uvedenými obcami na rovnom úseku cesty plne nevenoval vedeniu vozidla, následkom čoho s autom narazil do stromu vpravo vedľa cesty. Po  náraze sa vozidlo vznietilo a vodič v ňom zhorel,“ uviedla hovorkyňa. Podľa jej slov vznikla na vozidle škoda odhadnutá na 700 eur. Prípadné požitie alkoholu bude zisťované pri pitve, dopravná nehoda je zatiaľ v štádiu vyšetrovania.

 

Na mieste nehody zasahovali aj hasiči. „Včera večer po desiatej hodine boli hasiči z Revúcej vyslaní k dopravnej nehode na štátnu cestu č. II/532 v katastri obce Lubeník, okres Revúca. Po príchode na miesto udalosti zistili, že osobné motorové vozidlo narazilo do stromu a začalo horieť,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici Erik Piater. Ako doplnil, hasiči požiar uhasili a následne z vozidla vyslobodili telo jednej osoby, ktorá dopravnú nehodu neprežila.

 

Počas jediného dňa sa tak pri Revúcej stali dve podobné tragické dopravné nehody, pri ktorých vodiči vo vozidlách zhoreli. K prvej došlo ráno o 7.45 h v Revúcej na ceste smerom na Muránsku Dlhú Lúku. Vodič z Revúcej, ktorý viedol osobné motorové vozidlo Toyota Auris, sa na rovnom úseku cesty plne nevenoval riadeniu, následkom čoho s vozidlom zišiel do pravej priekopy. Čelne narazil do stromu, pričom po náraze sa vozidlo vznietilo a vodič vo vozidle zhorel.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies