Dvojica páchateľov okradla a zbila 53-ročného muža

NETKY.SK • 22 Január 2015, 11:30 • 2 min
Dvojica páchateľov okradla a zbila 53-ročného muža

BANSKÁ ŠTIAVNICA - Zo zločinu lúpeže spáchanej formou spolupáchateľstva obvinila polícia ženu a muža, ktorí v sobotu (17. 1.) v podvečerných hodinách v Banskej Štiavnici v časti zvanej Šobov okradli 53-ročného muža.

slovakia

left justify in out

"Páchatelia pristúpili k 53-ročnému Jánovi, ktorý tlačil kočík s odpadkami a pod hrozbou násilia pýtali od neho cigarety. Poškodený im ich nechcel dať, a tak ho jeden z dvojice (21-ročný Alexander) udrel päsťou do tváre, následne mu prevrátil kočík, z ktorého sa obsah vysypal," informovala Petra Kováčiková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici. 
      

Ako ďalej uviedla spolupáchateľka, 40-ročná Beáta, chytila poškodeného za golier, mykala s ním, pýtala od neho cigaretu, a keď to odmietol, hodila ho na zem, kde ho obaja kopali do brucha. Potom žena poškodeného udrela palicou do hlavy. Jej spolupáchateľ prehľadal obsah kočíka, zobral z neho chlieb, salámu, peňaženku, v ktorej mal poškodený asi 35 eur, a z ucha mu pri útoku strhli náušnicu. 
      

"Poškodený utrpel ľahké zranenia, ktoré si nevyžiadali práceneschopnosť, a krádežou mu vznikla škoda najmenej 35 eur," dodala s tým, že obvinení boli umiestnení do cely predbežného zadržania a bol podaný podnet na ich väzobné stíhanie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies