Australian Open: Lacko prehral v 2. kole dvojhry s Dimitrovom

NETKY.SK • 21 Január 2015, 09:12 • 2 min
Australian Open: Lacko prehral v 2. kole dvojhry s Dimitrovom

MELBOURNE - Slovenský tenista Lukáš Lacko neuspel v 2. kole dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne.

slovakia

left justify in out

Napriek sympatickému výkonu podľahol desiatemu nasadenému Bulharovi Grigorovi Dimitrovovi v štyroch setoch 3:6, 7:6 (10), 3:6, 3:6. Slovensko tak už na úvodnom podujatí veľkej štvorky nemá zastúpenie v mužskom singli, Martin Kližan v stredu skrečoval zápas s Portugalčanom Joaom Sousom.

 

Lacko mal v prvom sete duelu s Dimitrovom za stavu 3:3 k dispozícii brejkbal, Bulhar ho však odvrátil, v ďalšom geme prelomil súperov servis a úvodné dejstvo sa stalo jeho korisťou. Hneď na začiatku druhého setu Lacko stratil podanie, následne však kontroval rebrejkom a rozhodnutie napokon padlo až v dramatickom tajbrejku, v ktorom mal navrch druhý najlepší slovenský singlista. Tretí set získal vďaka rýchlemu brejku vo svoj prospech Dimitrov. Vo štvrtom dejstve síce Lacko vyrovnal z 1:3 na 3:3, koncovka však patrila vlaňajšiemu wimbledonskému semifinalistovi.      
      
muži - dvojhra - 2. kolo:
Grigor Dimitrov (10-Bul.) - Lukáš LACKO (SR) 6:3, 6:7 (10), 6:3, 6:3




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies