Doviedol svoj tím k víťazstvu 161-2, dostal za to trest

NETKY.SK • 17 Január 2015, 17:40 • 2 min
Doviedol svoj tím k víťazstvu 161-2, dostal za to trest

SAN BERNARDINO – Basketbalový tréner kalifornskej strednej školy doviedol svoj tím k výhre 161-2 a za „odmenu“ ho suspendovali na dva zápasy.

slovakia

left justify in out

Dievčenský tím Arroyo Valley High viedol v polčase zápasu proti Bloomington High už 104-1 v polčase, a napriek striedaniu celej lavičky v tomto trende pokračovali aj v druhom polčase. Ten vyhrali 57-1, avšak tréner Michael Anderson dostal za výkon svojich zverenkýň trest na dva zápasy.

Tréner Anderson pre San Bernardino Sun povedal: "Zápas sa mi vymkol spod kontroly, nečakal som, že súperky budú až také slabé. V druhom polčase som do hry poslal iba samé náhradníčky." Tréner Bloomington High Dale Chung po zápase vyhlásil, že Anderson "vie, že to čo urobil, je zlé".

Basketbalový tím Arroyo Valley hral počas prvého polčasu celoplošný pressing, ktorý vyvíja na súpera tlak a ten následne robí chyby. Takéto výsledky, keď je niektorý tím doslova demolovaný, vraj nemajú dobrý vplyv na zdravý športový vývoj detí a demotivuje ich.

"Ľudia by nemali ľutovať môj tím," povedal Chung. "Mali by ľutovať jeho tím, ktorý nehrá hru správnym spôsobom."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies