VIDEO Brankár z rezervy Stuttgartu dal gól z 80 metrov

NETKY.SK • 15 Január 2015, 10:55 • 2 min
VIDEO Brankár z rezervy Stuttgartu dal gól z 80 metrov

MNÍCHOV - Futbaloví brankári sa z času na čas dokážu zapísať do streleckej listiny v zápasoch. Zriedkavejšie sa im to podarí strelou z vlastnej polovice ihriska. Benjamin Uphoff patrí medzi spomenutých šťastlivcov.

slovakia

left justify in out

Brankár rezervného tímu VfB Stuttgart okorenil januárové prípravné stretnutie proti účastníkovi II. bundesligy TSV 1860 Mníchov. Neborákovi v bránke súpera poslal pozdrav z takmer 80 metrov.

 

Pri nevydarenom útoku hostí odkopol Uphoff spred vlastného pokutového územia loptu, ktorá aj s pomocou vetra dopadla približne 20 m od svätyne domácich tesne pred brankárom Vitusom Eicherom stojacim až za šestnástkou. Ten si zle vypočítal odraz, lopta ho preskočila a skončila v sieti TSV 1860. Uphoff si potom s úsmevom na tvári už len mohol vychutnávať gratulácie od spoluhráčov k zvýšeniu priebežného stavu na 3:0. "Priznávam, z mojej strany nešlo o úmysel skórovať. Podstatnú rolu však zohral vietor. Bol to môj prvý gól a veľmi ma potešil," uviedol pre klubovú televíziu 21-ročný Benjamin Uphoff. Mníchovčania odchádzali zo svojho tréningového ihriska zahanbení po prehre od treťoligistu 0:4. Video s gólom zverejnil oficiálny facebookový profil VfB Stuttgart. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies