Jan Maxián sa vždy rád stretne s kolegami z Nightworku

NETKY.SK • 14 Január 2015, 09:30 • 2 min
Jan Maxián sa vždy rád stretne s kolegami z Nightworku

BRATISLAVA - Český spevák, hudobník, herec a moderátor Jan Maxián je podľa vlastných slov stále v kontakte s hudobníkmi, s ktorými kedysi spoločne tvorili skupinu Nightwork.

slovakia

left justify in out

„Máme teraz pauzu, na chvíľočku sme našu tvorbu prerušili, no nikdy sme si nedali do držky a myslím, že nie je problém, aby sme sa všetci kedykoľvek stretli,“ prezradil 31-ročný hudobník v rozhovore pre agentúru SITA. „Všetko je na takej priateľskej pozitívnej vlne, akurát sme to z určitých dôvodov pozastavili a tie dôvody sú momentálne natoľko platné, že to zatiaľ neplánujeme znova rozbehnúť,“ uviedol. Ako však dodal, s bývalými členmi kontroverznej hudobnej skupiny sa pravidelne stretáva, s viacerými dokonca i v pracovnej rovine. „S Jakubom Prachařom som točil jeden program, s Vojtom sme plánovali vystúpenie, s chlapcami muzikantmi sa tiež niečo rysovalo. Stále sa niečo deje, no netlačíme na pílu,“ uzavrel sympatický rodák z Prahy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies