VIDEO Bitka v Prešovskom trolejbuse: Trojica mladíkov napadla 40-ročného muža

NETKY.SK • 14 Január 2015, 08:30 • 2 min
VIDEO Bitka v Prešovskom trolejbuse: Trojica mladíkov napadla 40-ročného muža

PREŠOV – V trolejbuse mestskej hromadnej dopravy v Prešove upozornil počas jazdy 40-ročný muž troch chlapcov na to, aby sa správali slušne, nehulákali a nevyjadrovali sa vulgárne. Mladíci ho za to napadli, zhodili na zem, udierali a kopali do tváre a celého tela.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová, trolejbus medzitým došiel na zastávku na Ul. Levočskej, kde útočníci vystúpili von, pričom strhli so sebou aj napadnutého muža a v útokoch pokračovali. 
      

„Ľudia v trolejbuse, ako aj na zastávke vyzývali útočníkov, aby prestali, ale políciu zavolali až neskôr. Privolaní policajti útočníkov okamžite zadržali - mladíci sa k činu priznali. Po vykonaní potrebných procesných úkonov boli traja muži na základe opatrenia službukonajúceho prokurátora prepustení na slobodu. Napadnutý muž bol prevezený do nemocnice na ošetrenie, kde lekári zistili, že utrpel viaceré zranenia. Predpokladaný čas liečenia je predbežne stanovený na sedem dní,“ uviedla hovorkyňa.

 

 

      

 

Ďalej povedala, že poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Sever začal trestné stíhanie pre prečin výtržníctva. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies