Ďalší cestný pirát medzi nemeckými futbalistami: Russovi z Frankfurtu naparili 160-tisícovú pokutu

NETKY.SK • 8 Január 2015, 14:51 • 2 min
Ďalší cestný pirát medzi nemeckými futbalistami: Russovi z Frankfurtu naparili 160-tisícovú pokutu

FRANKFURT - Nemecký futbal má ďalšieho cestného piráta. Po Marcovi Reusovi, ktorý jazdil niekoľko rokov bez vodičského oprávnenia, má problém so zákonom Marco Russ.

slovakia

left justify in out

Obranca Eintrachtu Frankfurtu najskôr príliš dupol na plyn a potom sa nedostavil pred súd. Ak sa chce vyhnúť trestnému stíhaniu, musí hlboko siahnuť do vrecka. Dostal pokutu vo výške 160 000 eur.

 

Russ predviedol neďaleko Limburgu rýchlu jazdu a následne sa za svoj dopravný priestupok neprišiel zodpovedať pred súd. Namiesto toho predložil čestné vyhlásenie s lekárskym potvrdením, podľa ktorého nebol zo zdravotných dôvodom schopný sa zúčastniť na pojednávaní. V rovnaký deň však nastúpil za Eintracht v prípravnom zápase, takže čelí finančnému trestu za predloženie nepravdivých 

 

Russ podal námietku. V prípade, že dovtedy nezaplatí spomenutú čiastku, budú v tejto veci pojednávania 14. a 21. januára. Háčik je v tom, že 29-ročný futbalista má 13. januára letieť s Eintrachtom na sústredenie do Abú Zabí. Informácie zverejnil web Bildu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies