KHL: Slovan na trip aj s uzdraveným Backlundom

NETKY.SK • 7 Január 2015, 18:07 • 2 min
KHL: Slovan na trip aj s uzdraveným Backlundom

BRATISLAVA - Hráči Slovana Bratislava odcestovali na trojzápasovú šnúru u súperov v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) už aj s uzdraveným švédskym brankárom Johanom Backlundom.

slovakia

left justify in out

 Zverenci fínskeho trénera Petriho Matikainena sa vo štvrtok 8. januára predstavia v bieloruskom Minsku proti miestnemu Dinamu, o dva dni neskôr ich čaká duel v Jaroslavli a v pondelok 12. januára v Podoľsku. "Belasí" chcú u tria tímov zo Západnej konferencie nazbierať čo najviac bodov a opäť sa priblížiť k 8. miestu znamenajúcemu po základnej časti prienik do play-off. Doteraz odohral Slovan 43 duelov a nazbieral v nich 52 bodov.

 

Okrem Backlunda odcestovali do Bieloruska aj brankári Jaroslav Janus a Samuel Baroš. Tri zápasy vonku s istotou vynechajú zranení Štefan Ružička a Vladimír Mihalik. Ján Brejčák s Ivanom Barankom sa tiež budú doliečovať a pripravovať na ďalšie duely na Slovensku. Do Minska preto odletela dvojica hráčov extraligovej Banskej Bystrice Mário Lunter a Patrick White. 

 

Káder Slovana Bratislava na tri stretnutia KHL u súperov od 8. do 12. januára 2015: 
Jaroslav Janus, Johan Backlund, Samuel Baroš - Michal Sersen, Tomáš Starosta, Lukáš Kozák, Martin Štajnoch, Cam Barker, Patrik Luža - Milan Bartovič, Michal Vondrka, Ladislav Nagy, Rok Tičar, Žiga Jeglič, Tomáš Netík, Libor Hudáček, Matt Murley, Peter Ölvecký, Andrej Šťastný, Andrej Kudrna, Patrick White, Mário Lunter, Tomáš Surový 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies