Frešo: Želám si, aby v roku 2015 víťazila skromnosť a schopnosť počúvať voličov

NETKY.SK • 31 December 2014, 11:22 • 2 min
Frešo: Želám si, aby v roku 2015 víťazila skromnosť a schopnosť počúvať voličov

BRATISLAVA - Skromnosť a schopnosť počúvať vlastných voličov by mala zvíťaziť nad predstieraním vízií, pri ktorých sa môže ukázať, že po dvoch mesiacoch nefungujú.

slovakia

left justify in out

Takéto želanie vyslovil do roku 2015 líder SDKÚ-DS Pavol Frešo na margo kampane, ktorá sa začne pred marcovými doplňovacími voľbami do orgánov samospráv.
     

"Želám si tiež, aby rok 2015 bol rokom, kedy sa SR zbaví možnosti, že niekto bude na chorých zarábať," povedal pre TASR. Frešo si zároveň praje, aby tí, ktorí sa o seba dokážu starať, aby sa postarať mohli a tí, ktorí nemôžu, aby dostali spravodlivú podporu a aby sa na tomto všetkom nedalo nepoctivo zarábať.
     

"Veľa tiež bude záležať od dvoch medzinárodných faktorov. Prvým je situácia na Ukrajine, kde si želám mier, druhým je otázka, ako dokáže EÚ odpovedať na túto výzvu a ako sa ekonomicky pohne ďalej. Toto výrazne ovplyvní Slovensko," odhaduje Frešo.
     

Na vnútrostraníckej pôde musí Frešo z pozície predsedu doplniť chýbajúcich funkcionárov. "Drvivú väčšinu straníckych orgánov máme funkčnú. Chýbajúce pozície chceme doriešiť na ústrednej rade, ktorá bude koncom januára. Vybrali sme ľudí, ktorí dokážu byť vo voľbách úspešní. Hneď ako ich zbadáte, to pochopíte. V prvej sekunde," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies