Mladík (23) minul 150-tisíc na plastické operácie: Chce vyzerať ako Kim Kardashian

NETKY.SK • 18 December 2014, 16:00 • 2 min
Mladík (23) minul 150-tisíc na plastické operácie: Chce vyzerať ako Kim Kardashian

LONDÝN – Objavuje sa na stránkach niekoľkých magazínov za mesiac, má svoju vlastnú reality show, značku mejkapov a niekoľko miliónov na účte. Kim Kardashian je idolom mnohých, aj 23-ročného stylistu Jamesa Parkeho. Ten to však trochu prehnal.

slovakia

left justify in out

Britský stylista sa chcel natoľko priblížiť svojmu idolu Kim Kardashian, že minul 150-tisíc dolárov na plastické operácie, aby vyzeral ako ona.

 

img

 

Jordan pre britský denník The Sun povedal, že sa do 33-ročnej Kim zamiloval po zhliadnutí jednej epizódy jej reality show s názvom Keeping Up With The Kardashians. „Milujem na nej všetko,“ povedal Jordan a dodal: „Je to najkrajšia žena. Jej pleť, jej vlasy, všetko je na nej dokonalé.“

 

Jordan podstúpil kvôli premene viac ako 50 plastických zákrokov od botoxu, cez výplne pier a lícnych kostí, tetovanie obočia až po laserovú depiláciu.

 

Jordanov výzor vzbudzuje veľa negatívnych reakcií, ale nerobí si z toho hlavu. „Smejem sa keď sa ma ľudia snažia uraziť tým, že vyzerám umelo. Myslia si, že chcem vyzerať prirodzene? Keby som vyzeral, vypýtam si naspäť svoje peniaze,“ dodáva sebavedomý Jordan.

 

Vyzerá však skôr ako Amber Rose.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies