NBA: Parker si poranil koleno, Lopez má zlomenú ruku

NETKY.SK • 16 December 2014, 10:33 • 2 min
NBA: Parker si poranil koleno, Lopez má zlomenú ruku

NEW YORK - Basketbalistom Milwaukee Bucks bude niekoľko týždňov chýbať krídelník Jabari Parker. Dvojka uplynulého draftu NBA nedohrala pondelkový duel na palubovke Phoenixu.

slovakia

left justify in out

Parker si poranil koleno v úvode tretej štvrtiny po kolízii s domácim PJ-om Tuckerom. Z palubovky odkrivkal iba s pomocou lekárov.  Vo svojej premiérovej sezóne v profilige zatiaľ odohral 25 duelov, s priemerom 12,3 bodu na zápas mu patrí medzi nováčikmi druhé miesto.

 

Mesačná pauza čaká Robina Lopeza. Pivot Portlandu Trail Blazers utrpel dvojnásobnú fraktúru pravej ruky. Lopez sa zranil v pondelkovom súboji proti San Antoniu.

 

"Pri doskoku moja pravá ruka narazila o hlavu Arona Baynesa. Mrzí ma, že teraz nebudem schopný pomôcť tímu na palubovke," uviedol pre agentúru AP Lopez, ktorý v predchádzajúcich dvoch sezónach nevynechal ani jeden duel. Jeho miesto v základnej zostave oregonského tímu zaujme skúsený Chris Kaman.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies