Manchester United vyhral 6. zápas v rade, Liverpool zdolal 3:0

NETKY.SK • 14 December 2014, 19:53 • 2 min
Manchester United vyhral 6. zápas v rade, Liverpool zdolal 3:0

MANCHESTER - V nedeľňajšom šlágri 16. kola anglickej Premier League zvíťazili futbalisti Manchestru United nad tradičným rivalom FC Liverpool 3:0 a natiahli víťaznú šnúru už na šesť zápasov. V drese Liverpoolu sa predstavil slovenský reprezentant Martin Škrtel, ktorý na stopérskom poste odohral celý zápas.

slovakia

left justify in out

O triumfe rozhodli United už v prvom polčase, keď v 12. minúte otvoril skóre Wayne Rooney, v 40. minúte zvýšil náskok Juan Mata. Hostia neboli v poli slabší, ale nepremenili vyložené šance a tretíkrát pykali v 71. minúte, keď sa presadil Robin van Persie. Veľký podiel na triumfe United mal španielsky brankár David de Gea, ktorý zneškodnil niekoľko dobrých šancí súperových hráčov.

 

"Vytvorili sme si niekoľko veľmi nádejných príležitostí. Mohli sme pomýšľať aj na víťazstvo, ale urobili sme hrubé chyby v obrane, ktoré nás stáli dobrý výsledok. Nemôžeme dostávať takéto hlúpe góly," hneval sa kouč Liverpoolu Brendan Rodgers.

 

Liverpoolu sa nepodarilo vylepšiť náladu po vypadnutí zo skupinovej fázy Ligy majstrov. "The Reds" patrí v neúplnej tabuľke až 9. priečka, ManU je tretí s osembodovou stratou na lídra súťaže Chelsea Londýn.

 

V druhom nedeľňajšom súboji Tottenham zvíťazil nad domácou Swansea 2:1.

sumár - 16. kolo:
Manchester United - FC Liverpool 3:0 (2:0)
Góly: 12. Rooney, 40. Mata, 71. van Persie
/M. Škrtel (Liverpool) odohral celý zápas/

 

 



Swansea - Tottenham Hotspur 1:2 (0:1)
Góly: 48. Bony - 4. Kane, 89. Eriksen

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies