Konečne práca pre študentov, ktorí môžu využiť vlaky zadarmo!

NETKY.SK • 9 December 2014, 11:24 • 2 min
Konečne práca pre študentov, ktorí môžu využiť vlaky zadarmo!

BRATISLAVA – Vlaky zadarmo sa pokúšajú využiť aj špekulanti. Na internete sa objavila pracovná ponuka na vlakového kuriéra. Stačí, ak uchádzač splní jedinú podmienku.

slovakia

left justify in out

Od 17. novembra majú študenti a dôchodcovia cestovanie vlakom zadarmo. Ide o jedno z opatrení vlády premiéra Roberta Fica. Od jeho zavedenia sa na jeho hlavu zniesla vlna kritiky. Sú však aj takí, ktorí sa snažia vytĺcť z cestovania zadarmo čo najviac.

 

Na internete sa totižto objavil inzerát s názvom „Vlakový kuriér“. V popise inzerátu sa píše: „Prevoz tovaru bezplatnými vlakmi na trati Bratislava - Košice a späť. Neskôr rozšírenie aj na iné trate, napríklad BA-BB a podobne.“

 

Požiadavky tiež nie sú príliš náročné:

„Musí spĺňať podmienky bezplatnej prepravy. Ďalšie požiadavky:

- odolnosť voči stresu (občasné meškanie vlakov)

- odolnosť voči vonkajším vplyvom (v dobytkových vozňoch môže byť občas zima a sneh)

- volič SMER-SD“

 

img

 

Nápad na prevážanie tovaru pomocou vlakov zadarmo je veľmi dobrý, avšak ide len o žart. Email vlakovykurier@zssk.sk, je fiktívny pretože zssk.sk je web Železničnej spoločnosti Slovenska. O tom, že to je iba vtip svedčia aj posledné dve požiadavky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies