VIDEO Muža mala zožrať obrovská anakonda, skončilo to fiaskom!

NETKY.SK • 8 December 2014, 15:01 • 2 min
VIDEO Muža mala zožrať obrovská anakonda, skončilo to fiaskom!

NEW YORK – Mal to byť ohromujúci dokument. Zábery priamo z tela obrovskej anakondy, avšak celé sa to skončilo fiaskom.

slovakia

left justify in out

Paul Rosolie (27) sa chcel dať zožrať šesťmetrovou anakondou. Oblečený mal špeciálny karbónový oblek, ktorý mal obliaty prasaciou krvou, aby obrovského hada prilákal.

 

Dokument si včera mohli pozrieť obyvatelia USA na kanály Discovery. Diváci však boli veľmi sklamaní.

Najskôr to vyzeralo veľmi sľubne. Rosolie sa priblížil k hadovi a povedal: „Pozerá sa na mňa, vidím ako pohybuje jazykom. Chystá sa zneškodniť hrozbu, alebo má pred sebou potravu?“ Potom plaz zaútočil a zahryzol sa Rosoliemu do ruky. „Je to tu,“ vykríkol.

 

 


Broadcast live streaming video on Ustream

 

 

Asi po hodine, strávenej v spároch nebezpečného hada Rosolie zrušil celý experiment, pretože sa obával, že by ho had mohol rozmačkať. „Had ma zovrel tak silno, že som cítil ako mi doslova vytrháva ruky z kĺbov.

 

„Trafila ma priamo do tváre, poslednú vec, ktorú si pamätám je jej papuľa otvorená priamo predo mnou, potom všetko stmavlo,“ opísal svoj zážitok Rosolie a dodal: „Nemohol som sa hýbať, iba som si v duchu hovoril: 'Jedz, jedz, jedz'!”

 

Rosolie mal na sebe karbónový oblek, ktorý ho mal chrániť pred rozdrvením. Takisto mal v sebe zabudovanú vysielačku, ktorá Rosoliemu zachránila život. Po dohode so svojím tímom sa dohodli, že ho dostanú zo spárov hada, pretože keby to spravili neskôr museli by hadovi ublížiť.

 

Celý experiment sa natáčal pred niekoľkými mesiacmi a Rosolie sa odvtedy ešte stále nedal dokopy.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies