Do štábu Radwanskej pribudne grandslamový šampión

NETKY.SK • 4 December 2014, 11:24 • 2 min
Do štábu Radwanskej pribudne grandslamový šampión

VARŠAVA - Do realizačného tímu okolo poľskej tenistky Agnieszky Radwanskej pribudne slávna osobnosť v úlohe konzultanta.

slovakia

left justify in out

"Meno oznámime počas decembra. Je to človek zo zahraničia, grandslamový šampión disponujúci obrovskými skúsenosťami, ktoré Agnieszke pomôžu napredovať. Chceme, aby tento odborník bol v zázemí 12 - 15 týždňov za rok. Nádejame sa, že aj s jeho prispením splníme naše ciele: grandslamový titul, medailu na OH 2016 v Riu de Janeiro a triumf na koncoročnom šampionáte WTA už v roku 2015," povedal pre poľský web Sport fedcupový kapitán Tomasz Wiktorowski. 

 

Dvadsaťpäťročná Krakovčanka "Aga" Radwanská bola predvlani vo finále Wimbledonu, odvtedy je jej maximom na Majors semifinále z Londýna 2013 a Melbourne 2014. Držiteľka 14 singlových trofejí figuruje na 6. priečke v renkingu, už bola aj na 2. mieste. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies