VIDEO Vianočné nápady na krajšie Vianoce

NETKY.SK • 21 November 2014, 10:00 • 2 min
VIDEO Vianočné nápady na krajšie Vianoce

BRATISLAVA - Blížia sa Vianoce a vy si lámete hlavu nad tým, ako si tento rok ozdobiť stromček alebo dekorovať Váš domov?

slovakia

left justify in out

Teraz naberte inšpirácie a vytvorte počas sviatkov kreatívne vianočné dekorácie pre váš domov. Urobte si svoju vianočnú dovolenku na zdobenie Vášho domova aby vyzeral veselo.

 

Ponúkame vám pár tipov ako na to! Inšpirujte sa!

 

Ako rozsvietiť strom

Existujú tri základné prístupy k osvetleniu vianočného stromčeka: Obmotanie svetiel v kruhoch od hora nadol, obmotanie svetiel vo vetvách a obmotanie svetiel okolo každej vetve. Vyberte si systém, ktorý je pre vás najlepší.

 

 

Ako zavesiť ozdoby

Rôzne dekorácie a povrchy vyžadujú rôzne kombinácie.  Tieto jednoduché riešenia Vám ponúkajú pre zavesenie svojich sviatočných dekorácií, bez toho, aby zanechali poškodené povrchy. Vyskúšajte!.

 

 

Ako si správne vybrať umelý strom

Voľba medzi živým a umelým je na Vás. Pokiaľ ide o výber stromu odporúčame si vybrať z lacných PVC materiálov alebo realistickejšieho polyetylénu. Potom vyberte veľkosť stromu, ktorý Vám pasuje do Vášho priestoru.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies