Palestínsky prezident sa v Ramalláhu stretol so šéfom nemeckej diplomacie

NETKY.SK • 15 November 2014, 15:40 • 2 min
Palestínsky prezident sa v Ramalláhu stretol so šéfom nemeckej diplomacie

TEL AVIV - Stretnutím s palestínskym prezidentom Mahmúdom Abbásom dnes začal svoju dvojdňovú návštevu Izraela a palestínskych území nemecký minister zahraničných vecí Frank-Walter Steinmeier.

slovakia

left justify in out

S Abbásom sa stretol v Ramalláhu, hovorili o súčasnom napätí vo vzťahoch Izraelčanov a Palestínčanov v Jeruzaleme a na Západnom brehu, informovala agentúra DPA.
      

Steinmeier mal dnes na programe aj návštevu nemeckej evanjelickej nadácie v Jeruzaleme. V nedeľu sa stretne s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom a ministrom zahraničných vecí Avigdorom Liebermanom.
      

Izraelské médiá dnes informovali o silných nočných zrážkam medzi moslimami a členmi šiitskej sekty drúzov v severoizraelskej dedine Abú Snan v Galilejskej oblasti, v ktorých bolo zranených 37 ľudí, uviedla DPA. Dodala, že násilnosti vypukli po zabití mladé Araba izraelskou políciou minulý týždeň v neďalekej dedine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies