Britský princ Wílliam s manželkou Kate navštívia v decembri New York

NETKY.SK • 15 November 2014, 12:05 • 2 min
Britský princ Wílliam s manželkou Kate navštívia v decembri New York

LONDÝN - Britský princ William s manželkou Kate navštívia v dňoch 7. až 9. decembra USA. Budú bývať v New Yorku, kde si pozrú národný pamätník venovaný obetiam teroristických útokov z 11. septembra 2001, otvorený na jar tohto roku, a tiež zápas americkej basketbalovej ligy (NBA), informovala tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

William odcestuje 8. decembra sám z New Yorku do Washingtonu, kde sa zúčastní na konferencii proti ilegálnemu obchodu s voľne žijúcimi živočíchmi a ich časťami. Vojvodkyňa z Cambridge, Kate, sprevádzaná manželkou newyorského starostu, Chirlane McCrayovou, v tom čase navštívi centrum pre rozvoj dieťaťa. 
      

Kráľovský pár si spoločne pozrie pamätník obetiam z 11. septembra, zápas NBA a navštívi miestnu mládežnícku organizáciu. Svoju návštevu William a Kate uzavrú galavečerou usporiadanou na ich počesť v Metropolitnom múzeu umenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies