Suárez vyhlásil, že sa už bude viac kontrolovať

NETKY.SK • 13 November 2014, 08:22 • 2 min
Suárez vyhlásil, že sa už bude viac kontrolovať

MONTEVIDEO - Uruguajský futbalový útočník v službách FC Barcelona Luis Suárez vyhlásil, že v každom zápase túži po víťazstve, ale podľa jeho slov si už dá omnoho väčší pozor na chyby, ktoré by ho mohli dostať do problémov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný bývalý spoluhráč Martina Škrtela v liverpoolskom FC má za sebou sľubný návrat do súťažného kolotoča po štvormesačnom zákaze za pohryznutie Giorgia Chielliniho v súboji s Talianskom na MS 2014. "Na ihrisku som sa nezmenil. Pokúsim sa však nerobiť tie isté chyby," povedal rodák zo Salta.

 

Na Uruguaj v novembrovom asociačnom termíne čakajú dva priateľské zápasy. Prvým súperom "La Celestes" bude 13. novembra v Montevideu Kostarika a o päť dní neskôr sa zverenci trénera Óscara Tabáreza predstavia v Santiagu, kde ich preveria domáci Čiľania. Luis Suárez však nenastúpi ani v jednom z týchto duelov, keďže si odpykáva deväťzápasový dištanc, ktorý dostal od Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies