Zranený Džeko zrejme nepomôže Bosne v Izraeli

NETKY.SK • 10 November 2014, 16:55 • 2 min
Zranený Džeko zrejme nepomôže Bosne v Izraeli

SARAJEVO - Futbalisti Bosny a Hercegoviny sa budú musieť v nedeľňajšom zápase kvalifikácie EURO 2016 v Izraeli pravdepodobne zaobísť bez kanoniera Edina Džeka. Útočník Manchestru City má problémy s lýtkovým svalom, ktorý si poranil v sobotňajšom súboji Premier League na ihrisku Queens Park Rangers (2:2).

slovakia

left justify in out

"Ak Džeko nebude môcť nastúpiť, budeme nútení hrať v Izraeli na remízu. Neveríme, že dokážeme zvíťaziť bez neho," citovala agentúra Reuters trénera Bosny Safeta Sušiča.

 

Džeko prišiel v dueli s QPR na ihrisko až v 64. minúte, keď vystriedal Brazílčana Fernandinha. Na trávniku však pobudol iba štyri minúty, pre zranenie musel prenechať miesto Frankovi Lampardovi. Ak nebude môcť dlhšiu dobu hrať, bude to pre Bosnu a Hercegovinu citeľná strata. Balkánci v úvodných troch vystúpeniach v kvalifikačnej B-skupine získali iba dva body.

 

"Ak prídeme o Džeka a v Izraeli nezvíťazíme, čakala by nás po zimnej prestávke veľká výzva. Ak sa chceme prebojovať do Francúzska, museli by sme vyhrať päť zo zostávajúcich šiestich zápasov," vyhlásil 59-ročný Sušič, ktorý zrejme nebude môcť v nedeľu počítať ani so zraneným stredopoliarom Avdijom Vršajevičom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies