Fissette už nie je trénerom Halepovej

NETKY.SK • 6 November 2014, 15:18 • 2 min
Fissette už nie je trénerom Halepovej

BUKUREŠŤ - Wim Fissette už nebude koučom rumunskej trojky svetového rebríčka WTA tenistiek vo dvojhre Simony Halepovej. Spolupráca sa začala v januári na melbournských Australian Open, na ktorých Halepová vo štvrťfinále nestačila na Dominiku Cibulkovú.

slovakia

left justify in out

"Na základe vzájomnej dohody sme ukončili kooperáciu. Bol to dobrý a krásny rok. Ďakujem Wimovi Fissettovi a želám mu pozitívnu budúcnosť," uviedla 23-ročná rodáčka z Konstance Halepová prostredníctvom svojej oficiálnej facebookovej prezentácie. 

 

Rumunka v sezóne 2014 získala tituly v Dauhe a Bukurešti a bola vo finále parížskeho grandslamového Roland Garros aj októbrového singapurského šampionátu WTA Finals. Držiteľka ôsmich singlových titulov z hlavnej profesionálnej úrovne Halepová sa vlani v novembri rozišla s koučom Adrianom Marcom, hoci v predmetnej sezóne nazbierala šesť trofejí vrátane úspechu na tzv. malých MS v Sofii. Fissette v minulosti trénersky viedol najmä Belgičanku Kim Clijstersovú. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies