Prvoligovej Prievidzi pomohlo mesto aj Dukla Trenčín

NETKY.SK • 4 November 2014, 19:07 • 2 min
Prvoligovej Prievidzi pomohlo mesto aj Dukla Trenčín

PRIEVIDZA - Hokejisti Prievidze pokračujú v účinkovaní v I. lige. Taký je výsledok stretnutia zástupcov klubu a vedenia mesta z Hornej Nitry.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, hráči MŠHK neodcestovali na piatkový duel do Liptovského Mikuláša proti tímu SR "18" a o dva dni neskôr nenastúpili ani na domácu dohrávku proti Považskej Bystrici. V prípade tretej absencie by Prievidzu vylúčili zo súťaže.

 

"Urobili sme všetko, čo bolo v našich silách, aby sme v stredu proti Bardejovu hrali. Primátorka mesta Katarína Macháčková nám ochotne vyšla v ústrety a okrem finančnej čiastky nám prisľúbila pomoc s dopravou na zápasy k súperom. Za to jej aj vedeniu mesta veľmi ďakujeme," povedal v utorok popoludní riaditeľ MŠHK Prievidza Damián Svitok a doplnil: "Poďakovanie patrí aj Dukle Trenčín, s ktorou máme dohodu o uvoľnení hráčov. Teraz nám prišla vhod prestávka v extralige, takže proti Bardejovu nám prídu pomôcť až štyria hráči Dukly. Okrem toho rátame aj s tromi či štyrmi vlastnými dorastencami. Všetko teda nasvedčuje tomu, že v stredu by sme mali privítať súpera z východného Slovenska, aj keď len v improvizovanej zostave. Sme presvedčení, že naši hráči sa tak ako doteraz budú aj v stredu proti Bardejovu usilovať byť dôstojným partnerom súperovi."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies