Zmäkol som, priznal Ashton Kutcher

NETKY.SK • 30 Október 2014, 08:32 • 2 min
Zmäkol som, priznal Ashton Kutcher

LOS ANGELES - Americký herec Ashton Kutcher tvrdí, že odvtedy, ako prišla na svet jeho dcérka Wyatt Isabelle, je oveľa citlivejší.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný rodák z mesta Cedar Rapids v Iowe to uviedol na sociálnej sieti Facebook. „OK, som slabší ako obrana Chicago Bears (tím hráčov amerického futbalu, pozn. SITA). Do kelu aj s bábätkami,“ napísal k sérii fotografií, ktoré zachytávajú prvé stretnutie rodičov s novorodencami.

 

Nemenovaný zdroj pre magazín Us Weekly povedal, že herec sa úlohy otca zhostil ako pravý džentlmen. „Je veľmi nápomocný. Pomáha s kŕmením a veľmi rád drží bábätko na rukách. Ashton a Mila (hercova snúbenica Mila Kunis, pozn. SITA) sa veľmi dobre prispôsobili,“ vyjadril sa zdroj. 

 

Tridsaťjedenročná Kunis a Kutcher, ktorí sa preslávili vďaka komediálnemu seriálu Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006), kde stvárnili Jackie Burkhart a Michaela Kelsa, vo februári potvrdili zásnuby a hneď v marci oznámili, že spolu čakajú dieťa. Dlhoročné priateľstvo vraj posunuli na novú úroveň v apríli 2012, po tom, ako sa Kutcher koncom roka 2011 po šiestich rokoch manželstva rozišiel s Demi Moore. Rozvodové konanie pritom oficiálne ukončili len v novembri 2013. Wyatt Isabelle sa narodila 30. septembra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies