Real Madrid v stredu v pohári dá šancu náhradníkom

NETKY.SK • 29 Október 2014, 13:16 • 2 min
Real Madrid v stredu v pohári dá šancu náhradníkom

MADRID - Futbalisti úradujúceho víťaza Španielskeho pohára Real Madrid nastúpia v stredajšom 16-finále tejto súťaže proti treťoligovému klubu Cornella bez Cristiana Ronalda, resp. viacerých ďalších hráčov základnej zostavy.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom agentúra Reuters s odvolaním sa na slová trénera "bieleho baletu" Carla Ancelottiho.
     

Úradujúci európsky šampión nechá oddychovať aj brankára Ikera Casillasa, stopérov Sergia Ramosa a Pepeho a stredopoliarov Toniho Kroosa a Luku Modriča. Casillasa v bráne zastúpi Keylor Navas, v útoku popri Karimovi Benzemovi dostane šancu Javier Hernandez, ktorý je v Madride na hosťovaní z Manchestru United. "Ide o súboj s treťoligistom, ale musíme ho zobrať vážne. Potrebujeme pokračovať v sérii dobrých výsledkov," povedal taliansky kouč.
     

"Pusinky" zvíťazili v ich posledných deviatich zápasoch vo všetkých súťažiach so skóre 38:6. Vo víkendovom El Clasicu zdolali rivala FC Barcelonu 3:1. Ak Real postúpi cez outsidera, v osemfinále by ho malo vyzvať Atletico Madrid. Víťaz tohto duelu by sa potom mal stretnúť vo štvrťfinále s FC Barcelona.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies