NHL: Gáborík už korčuľoval, Kopitar sa zranil

NETKY.SK • 27 Október 2014, 10:48 • 2 min
NHL: Gáborík už korčuľoval, Kopitar sa zranil

LOS ANGELES - Hokejista Los Angeles Kings Marián Gáborík počas víkendu prvýkrát korčuľoval od zranenia v dolnej časti tela, ktoré utrpel 12. októbra.

slovakia

left justify in out

Trenčan v nedeľu ešte nenastúpil na súboj proti Columbusu, ale podľa Orange County Register pravdepodobne odcestuje s mužstvom na nadchádzajúci osemdňový päťzápasový trip, ktorý Kings začnú v utorok vo Philadelphii. Práve počas tejto cesty by sa mohol Gáborík vrátiť do zostavy Los Angeles.

 

Tridsaťdvaročný krídelník má nešpecifikované zdravotné problémy, pravdepodobne ide o svalové zranenie. Gáboríka trápilo už v predsezónnej príprave. V nedeľu vynechal piaty duel v rade. V základnej časti stihol odohrať tri stretnutia, v ktorých raz asistoval. V priemere strávil na ľade 17:16 min. 

 

Počas nadchádzajúcej šnúry na klziskách súperov by sa do zostavy Los Angeles mohol vrátiť aj Trevor Lewis, ktorý cez víkend po dvoch týždňoch opäť trénoval. V nedeľu sa zranil center prvej formácie Kings Anže Kopitar. Pre problémy v dolnej časti tela odstúpil zo súboja s Columbusom v tretej tretine. Informuje o tom OC Register. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies