Policajti obvinili v Starom Meste dílera drog

NETKY.SK • 23 Október 2014, 15:24 • 2 min
Policajti obvinili v Starom Meste dílera drog

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti zo Starého Mesta chytili dílera drog. Ako agentúru SITA informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, policajný vyšetrovateľ obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi 30-ročného Juraja L. z Bratislavy.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajších zistení Juraj zatiaľ neznámy čas od ešte nezistenej osoby získaval metamfetamín, ktorý predával užívateľom v celom Bratislavskom kraji. Za peniaze z predaja drog nakupoval ďalšie. Policajti v pondelok na základe príkazu policajného vyšetrovateľa so súhlasom prokurátora zaistili pri osobnej prehliadke Juraja L. podozrivý materiál.

 

Ako dodala Kurucová, presné množstvo metamfetamínu potvrdí expertíza. Obvineného Bratislavčana Juraja L. stíhajú vo väzbe. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov. Už v minulosti bol za obdobnú trestnú činnosť viackrát odsúdený,.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies