FOTO Hit internetu: Syn mal opísať svoju mamu, zverejnil pikantné detaily!

NETKY.SK • 23 Október 2014, 12:01 • 2 min
FOTO Hit internetu: Syn mal opísať svoju mamu, zverejnil pikantné detaily!

PRAHA – Češka Martina Géryková sa na Facebooku pochválila so slohovou prácou svojho najmladšieho syna. Tá sa okamžite stala hitom internetu.

slovakia

left justify in out

Martina má troch synov a jej najmladší dostal za úlohu opísať svoju mamu. Chlapček dostal jednotku. Keď si však Martina jeho prácu prečítala utrpela šok. Syn o nej v práci napísal, že na verejnosti prdí a má hnačku.

 

img

 

"Vzhľadom k tomu, že tento zošit môjho najmladšieho chlapca už zaiste koloval po kabinetoch našej ZŠ, sa aj ja s vami podelím o nočnú moru všetkých mamičiek, kedy deti dostanú za úlohu opísať svoju matku. Pri čítaní už tretej vety som nevedela, či snívam či bdiem. Chválim pani učiteľku, že zachovala dekórum a túto prácu ohodnotila známkou 1 (zrejme zo šoku). Ja však prisahám, že pravdivé sú len dve prvé a dve posledné vety," napísala na Facebooku. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies