Villa odohrá v Austrálii iba štyri zápasy, nie desať

NETKY.SK • 22 Október 2014, 11:34 • 2 min
Villa odohrá v Austrálii iba štyri zápasy, nie desať

MELBOURNE - Najlepší strelec v dejinách španielskej reprezentácie David Villa sa v Austrálii dlho neohreje. Jeho hosťovanie v tíme miestnej najvyššej súťaže Melbourne City sa z plánovaných desiatich stretnutí skrátilo na štyri.

slovakia

left justify in out

Anabázu zakončí v piatok 31. októbra domácim súbojom proti Adelaide United. Po ňom odcestuje do USA, kde je kmeňovým hráčom nového účastníka severoamerickej MLS New York City. V oboch kluboch má vlastnícke podiely anglický šampión Manchester City.

 

"Som presvedčený, že je tu šťastný, ešte sa s ním pozhováram o jeho budúcnosti," povedal tréner Melbourne John van 't Schip. Villu vraj do New Yorku ťahá jeho rodina, ktorá sa tam usadila. Navyše ho čakajú propagačné akcie jeho zamestnávateľa. 

 

Hovorca Melbourne City tvrdí, že nikdy nebola reč o konkrétnom počte zápasov, ktoré Villa v A-League odohrá. Desať je podľa pravidiel súťaže maximálne číslo pre hráča na hosťovaní. Futbalový majster sveta a Európy David Villa skóroval v oboch doterajších vystúpeniach, vždy išlo o gól v druhom polčase na konečných 1:1. V domácej premiére prilákal do hľadiska 15-tisíc divákov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies