Zverina a Rust2Dust zverejnili videoklip ku skladbe JE-BE

NETKY.SK • 21 Október 2014, 13:49 • 2 min
Zverina a Rust2Dust zverejnili videoklip ku skladbe JE-BE

BRATISLAVA - Slovenský rapper Zverina a formácia Rust2Dust zverejnili prostredníctvom služby YouTube videoklip ku skladbe JE-BE.

slovakia

left justify in out

Nahrávka je novou verziou pôvodnej skladby rappera Zverinu zo štúdiovky Umelecké Delo (2013), pričom sa v nej spájajú metal a rap. Nový videoklip jednozáberovou technikou nakrútili Maxim Kľujev a Nazarij Kľujev z projektu Ja Som Hip Hop.

 

Rapper Zverina, ktorý v minulosti vystupoval pod menom Fikus, začínal vo formácii THC. Ako samostatný interpret má na konte albumy Svetlo v tme (2005), Zvierací inštinkt (2009) a spomínaný počin Umelecké delo (2013). 

 

 

Kapela Rust2Dust vznikla v roku 2009 a tvoria ju gitaristi Martin „Semish“ Semjan a Martin „Ondro“ Ondrejička, basgitarista Richard „Richie“ Potzner, bubeník Marek Matejov a spevák Tomáš „Bujón“ Buroň. Skupina debutovala v roku 2010 ako predskokan americkej formácie Lamb Of God počas ich bratislavského koncertu. Na svojom konte majú EP Dopamine (2010), debutový album Daymare (2011), s ktorým absolvovali niekoľko koncertov po Česku a Slovensku. V roku 2013 vydali štúdiovku Daymare. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies