Lalkoviča vytočil rozhodca, odmával mu neexistujúci ofsajd

NETKY.SK • 20 Október 2014, 08:18 • 2 min
Lalkoviča vytočil rozhodca, odmával mu neexistujúci ofsajd

MLADÁ BOLESLAV - Rozhodca Marek Pilný odmával neexistujúci ofsajd slovenskému futbalistovi v službách Mladej Boleslavi Milanovi Lalkovičovi v nedeľňajšom stretnutí najvyššej českej súťaže s Plzňou.

slovakia

left justify in out

Reprezentant SR do 21 rokov mohol v prípade správneho verdiktu postupovať sám na bránku, v ktorej stál jeho krajan Matúš Kozáčik, preto ho chybné rozhodnutie vytočilo. "Kto vie, ako by to bolo, keby rozhodca nariadil jasnú penaltu a neodpískal mi ofsajd, ktorý určite nebol... Škoda... Ideme ďalej!" napísal 21-ročný útočník Mladej Boleslavi na Twitteri po prehre 0:3.

 

Lalkovič strávil uplynulú sezónu v anglickom treťoligovom tíme FC Walsall, v ktorom bol ako kmeňový hráč FC Chelsea na hosťovaní. Vedenie klubu zo Stamford Bridge neponúklo odchovancovi košickej futbalovej školy predĺženie spolupráce a slovenský krídelník sa stal voľným hráčom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies