Piqué hrubo urážal policajtov, čaká ho súd

NETKY.SK • 16 Október 2014, 08:30 • 2 min
Piqué hrubo urážal policajtov, čaká ho súd

BARCELONA - Futbalista FC Barcelona Gerard Piqué čelí obvineniam zo slovného napadnutia a urážky úradnej osoby.

slovakia

left justify in out

V pondelok nadránom mal pred diskotékou v katalánskej metropole ostrejšiu výmenu názorov s dvojicou policajtov a čaká ho súd. Piqué sa išiel po návrate z reprezentačnej akcie a zápasoch na Slovensku a Luxembursku zabaviť do klubu Catwalk spolu s bratom Marcom. Keďže Marcovo auto zostalo zaparkované v autobusovom pruhu, policajti sa ho rozhodli pokutovať.

 

Barcelonský stopér pri konfrontácii s policajtami obhajoval brata, pokutový blok podľa španielskych médií pokrčil a začal mužov zákona hrubo urážať. "Závidite mi, že som slávny. Nemáte peniaze, tak ich chcete získať Zavolám vášmu šéfovi a vy si to vyžeriete. Máte pocit, že ste pupkom sveta, lebo máte uniformu a môžete pokutovať ľudí. Váš otec by mal ísť zaplatiť túto pokutu, nie ja," vykrikoval podľa španielskych médií Piqué, ktorý sa už medzičasom ospravedlnil za incident. Podľa neho však boli správy médií prehnané. "Bolo prekrútené, čo som povedal, ale ospravedlňujem sa. Urobil som chybu, ktorá by sa už nemala opakovať," uviedol Piqué na Twitteri. Informácie zverejnili weby denníkov Daily Mirror, La Vanguardia a Marca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies