Na 6. ročník Vajnorskej šarkaniády prišli stovky ľudí

NETKY.SK • 11 Október 2014, 17:07 • 2 min
Na 6. ročník Vajnorskej šarkaniády prišli stovky ľudí

BRATISLAVA - Jablková sezóna je tu a Bratislavský samosprávny kraj spoluorganizuje v regióne na trinástich miestach 4. ročník Jablkového hodovania.

slovakia

left justify in out

Spolu s jablkovými hodmi sa v mestskej časti Vajnory dnes uskutočnil 6. ročník Vajnorskej šarkaniády na bývalom starom športovom letisku. Belasá obloha sa zaplnila desiatkami veľmi atraktívne zhotovených šarkanov.
      

V stánkovej ponuke nechýbali jabĺčka najrôznejších odrôd, ovocné šťavy, štrúdle, široký výber jablkových koláčov a prirodzene víkendoví nadšenci pre púšťanie šarkanov.
      

Vajnorská šarkaniáda a Jablkové hodovanie sa vo Vajnorch opäť uskutočnili spolu v jeden deň. „Šarkaniáda má svoj 6. ročník, do jabĺčkového hodovania v rámci Župnej jesene sme sa zapojili po tretíkrát. Počasie nám prialo, prišli stovky ľudí, akcia sa nám vydarila. Je to podujatie určené pre deti, ich rodičov, prípadne starých rodičov, ktorí si môžu spoločne vychutnať jesennú atmosféru tradičného púšťania šarkanov. Šarkany si návštevníci mohli priniesť zhotovené doma alebo priamo kúpiť na mieste podujatia. Tí, ktorí si priniesli vlastné šarkany, boli zapojení do súťaže o atraktívne ceny. Pre deti boli pripravené aj Tvorivé dielne v réžii OZ Mládež ulice,“ priblížila atraktívne podujatie Katarína Dobiášová z referátu kultúry MÚ vo Vajnoroch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies