Nakrútia nové časti seriálu Mestečko Twin Peaks

NETKY.SK • 7 Október 2014, 10:51 • 2 min
Nakrútia nové časti seriálu Mestečko Twin Peaks

LOS ANGELES - Mysteriózny seriál Mestečko Twin Peaks (1990 - 1991) sa dočká nových častí. Informoval o tom režisér a scenárista David Lynch, ktorý prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter zverejnil link na teaser chystaného projektu.

slovakia

left justify in out

"Drahí priatelia z Twitteru... deje sa to opäť," napísal k videu. Tretia séria, bude obsahovať deväť častí a v roku 2016 ju uvedie televízia Showtime. Scenár a produkciu majú na starosti David Lynch a Mark Frost, ktorí sa podieľali aj na prvých dvoch sezónach. Tie zavŕšili v roku 1992 prequelovým filmom s názvom Twin Peaks.

 

Seriál o záhadách a tajomstvách jedného malomesta, v ktorom zavraždili krásnu mladú Lauru Palmer, získal v roku 1991 Peabody Award a tri Zlaté glóbusy. Na konte má aj dve ceny Primetime Emmy z roku 1990. V prvých dvoch sériách sa predstavili napríklad Kyle MacLachlan, Michael Ontkean, Mädchen Amick, Dana Ashbrook, Richard Beymer alebo Lara Flynn Boyle. Či sa niekto z nich objaví aj v novej sezóne, zatiaľ tvorcovia programu nepotvrdili. Päťdesiatpäťročný MacLachlan, ktorý stvárňoval agenta FBI Dalea Coopera, však už predznamenal svoj návrat. "Mal by som radšej zapnúť kávovar a pohľadať môj čierny oblek," napísal na Twitter. Nové Mestečko Twin Peaks nebude podľa tvorcov remakeom, ale pokračovaním, ktoré sa bude odohrávať v súčasnosti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies