Švento tento týždeň začne trénovať s tímom Kolína

NETKY.SK • 30 September 2014, 11:00 • 2 min
Švento tento týždeň začne trénovať s tímom Kolína

KOLÍN NAD RÝNOM - Slovenský futbalový rekonvalescent Dušan Švento sa po júlovej zlomenine záprstnej kostičky na pravej nohe a následnej operácii blíži k súťažnému debutu v drese nemeckého bundesligového klubu 1. FC Kolín nad Rýnom.

slovakia

left justify in out

"Tento týždeň naskočí do spoločných tréningov," predznamenal pre Express kouč "capkov" Peter Stöger. Dvadsaťdeväťročný univerzál ľavej strany ihriska Švento utrpel indispozíciu na predsezónnom sústredení v rakúskom Kitzbüheli. Ružomberský rodák predtým pôsobil v rakúskom tíme Red Bull Salzburg, s Kolínom podpísal zmluvu do 30. júna 2016. Švento v minulosti hral v zahraničí aj v Slavii Praha. 

 

Kolín po 6. kole figuruje v tabuľke na 13. priečke so 6 bodmi pri bilancii 1-3-2 a skóre 2:3. V sobotu o 18.30 h sa predstaví na pôde Eintrachtu Frankfurt. Od 30. augusta nestrelil gól, negatívna séria trvá 427 minút. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies