V nominácii Macedónska tradične aj brankár MFK Košice

NETKY.SK • 29 September 2014, 15:52 • 2 min
V nominácii Macedónska tradične aj brankár MFK Košice

SKOPJE - V nominácii macedónskej futbalovej reprezentácie na jej nadchádzajúce dva zápasy je už tradične aj brankár MFK Košice Darko Tofiloski.

slovakia

left justify in out

Macedónci sú členmi "slovenskej" C-skupiny v kvalifikácii o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska. Najbližšie nastúpia doma proti Luxemburčanom (štvrtok 9. októbra o 20.45 h v Skopje) a na pôde Ukrajiny (nedeľa 12. októbra o 18.00 h SELČ v Kyjeve).

 

Tréner Macedónska Boško Gjurovski povolal 23 hráčov vrátane naturalizovaného Chorváta Arijana Ademiho. Tento 23-ročný stredopoliar Dinama Záhreb má tretíkrát šancu na debut v macedónskej reprezentácii. Vo výbere zverejnenom na oficiálnej internetovej stránke Macedónskej futbalovej federácie nie je žiaden iný novic. 

Balkánska krajina pri vstupe do tohto kvalifikačného cyklu prehrala vo Valencii so Španielskom vysoko 1:5. 

Nominácia macedónskej futbalovej reprezentácie na stretnutia proti Luxembursku (štvrtok 9. októbra o 20.45 h v Skopje) a Ukrajine (nedeľa 12. októbra o 18.00 h SELČ v Kyjeve) v kvalifikácii o postup na ME 2016 do Francúzska: 
Brankári: Tome Pačovski (Mechelen/Belg.), Andreja Jefremov (Metalurg Skopje), Darko Tofiloski (MFK Košice/SR) 
Obrancovia: Vanče Šikov (Austria Viedeň/Rak.), Daniel Mojsov (Brann Bergen/Nór.), Stefan Ristovski (FC Parma/Tal.), Ardian Cuculi (Partizani Tirana/Alb.), Aleksandar Damčevski (NAC Breda/Hol.), Darko Glišič (Vardar Skopje) 
Stredopoliari: Agim Ibraimi (NK Maribor/Slovin.), Muhamed Demiri (FC St. Gallen/Švaj.), Aleksandar Trajkovski (Zulte Waregem/Belg.), Nikola Gligorov (Vardar Skopje), Stefan Spirovski (Beroe Stara Zagora/Bul.), Muarem Muarem (FK Karabach/Azer.), Besart Abdurahimi (Lokeren/Belg.), Marjan Radeski (Metalurg Skopje), Darko Velkovski (FK Rabotnički), Arijan Ademi (Dinamo Záhreb/Chor.) 
Útočníci: Mirko Ivanovski (CFR Kluž/Rum.), Adis Jahovič (Krídla Sovietov Samara/Rus.), Jovan Kostovski (OH Leuven/Belg.), Krste Velkoski (FK Sarajevo/Bos a Herc.) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies