Mourinho si rypol do Guardiolu: Je lysý, lebo si futbal neužíva

NETKY.SK • 12 September 2014, 11:36 • 2 min
Mourinho si rypol do Guardiolu: Je lysý, lebo si futbal neužíva

BERLÍN - José Mourinho verzus konkurenční futbaloví tréneri - nekonečná sága sa dočkala ďalšieho pokračovania. Portugalský expert na lavičke anglického klubu FC Chelsea si na diaľku rypol do svojho obľúbeného soka Pepa Guardiolu z mníchovského Bayernu.

slovakia

left justify in out

"Ak si užívate to, čo robíte, neprídete o všetky vlasy. On má holú hlavu. Guardiolu futbal neteší," citoval 51-ročného Mourinha nemecký denník Bild.

 

Dvojica si skočila "do vlasov" na minulotýždňovom stretnutí trénerov pod vlajkou Európskej futbalovej únie (UEFA), kde sa diskutovalo aj o výške trávnika. "Súčasné 3 cm sú priveľa, dĺžka by nemala presiahnuť 1,5 cm. Potom ho polievať pred každým zápasom. Jednoduchý recept, ako spraviť hru rýchlejšou a krajšou," domnieva sa španielsky kouč na lavičke nemeckého majstra. Mourinho kontroval: "Každý má svoj štýl hry, ktorý by mal byť rešpektovaný. Futbal vie byť pôvabný rôznymi spôsobmi." O osem rokov mladší Guardiola reagoval: "Krása futbalu závisí od trénera. Mourinho preferuje výsledok pred dojmom. Poznám ho a viem, že na tom jedinom mu záleží." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies