BRATISLAVA – Dnes pripravíme na večeru mäsko. Ponúkame Vám jeden z nenáročných, rýchlych, a sýtych receptov.
Suroviny pre 4 osoby:
4 bravčové rezne z karé, 4 plátky šunky, 4 plátky eidamu, soľ, mleté čierne korenie, horčicu, olej, hladkú múku, vegetu
Príprava receptu:
1. Rezne na tenko vyklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme z jednej strany horčicou.
2. Na horčicu položíme plátok šunky, plátok syra, rezeň preložíme a spojíme špáradlami.
3. Obalíme v múke a z oboch strán opečieme na oleji.
4. Podlejem vodou a dodusíme do mäkka. Šťavu dochutíme vegetou. Podávame s ryžou a šalátom.
Čas prípravy: 70 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies