Monika Hilmerová stíha všetko: Nakrúca Búrlivé víno a venuje sa deťom

NETKY.SK • 8 September 2014, 15:17 • 2 min
Monika Hilmerová stíha všetko: Nakrúca Búrlivé víno a venuje sa deťom

BRATISLAVA - Herečka Monika Hilmerová sa v súčasnosti stará o svoje dve malé deti a popritom nakrúca seriál Búrlivé víno (2012).

slovakia

left justify in out

Ako sa ale priznala v rozhovore, už jej chýba divadlo. Účinkovanie na doskách, ktoré znamenajú svet, si však podľa vlastných slov zatiaľ dovoliť nemôže, keďže syn Leonard má len rok a tri mesiace. „Nakrúcanie sa dá časovo zvládnuť a viem si ho zosúladiť s materskými povinnosťami. Leonko je ešte malý na to, aby som hrávala divadlo do desiatej večer,“ povedala Hilmerová. „Divadlo mi chýba, už sa naň teším, no musím ešte chvíľu počkať,“ dodala.

 

Materská dovolenka podľa herečky nie je dovolenka. „Tú som si užívala v lete, keď som nepracovala a boli sme na horách. To bolo veľmi príjemné,“ poznamenala s tým, že s manželom, tanečníkom Jarom Bekrom a deťmi boli v Rakúsku i v Tatrách. „Absolvovala som nejaké túry, hrebeňovky v Nízkych aj Vysokých Tatrách a výstup na najvyšší vrch Poľska. Bolo to veľmi krásne, pookriala som,“ podotkla blondínka, ktorá sa v hereckej branži pohybuje od 10 rokov. 

 

Priaznivci divadla nájdu na jej konte inscenácie ako Ideálny manžel, Veľké šťastie či Konečne slobodný a do pamäte televíznych divákov sa zapísala napríklad účinkovaním v seriáloch Ordinácia v ružovej záhrade (2007 - 2012), Keby bolo keby (2009 - 2011), Hoď svišťom (2011 - 2012) či Nesmrteľní (2010 - 2011). 

 

Matkou sa Monika Hilmerová po prvý raz stala v roku 2009, keď tanečníkovi Jarovi Bekrovi porodila dievčatko Zaru. O štyri roky neskôr prišlo na svet ich druhé dieťa, syn Leonard.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies