Bajan bude znova kandidovať na starostu Petržalky

NETKY.SK • 3 September 2014, 13:26 • 2 min
Bajan bude znova kandidovať na starostu Petržalky

BRATISLAVA – Súčasný starosta bratislavskej Petržalky Vladimír Bajan chce znova zabojovať o tento post. Dnes oznámil svoju opätovnú kandidatúru. Do novembrových komunálnych volieb plánuje ísť ako nezávislý kandidát, bez podpory politických strán a hnutí. Aj v miestnom petržalskom zastupiteľstve podľa svojich slov uvíta čo najväčší počet nezávislých kandidátov na poslancov.

slovakia

left justify in out

"Staviam predovšetkým na tom, čo som dokázal, čo som pre Petržalku a Petržalčanov urobil a opieram sa o výsledky svojej práce," uviedol Bajan vo svojom vyhlásení. Súčasný petržalský starosta chce podľa svojich slov pokračovať v starostlivosti o zeleň a čistotu, v rekonštrukciách ciest, škôl či kultúrnych zariadení a chce priniesť do Petržalky ďalšie nové projekty.

 

"Mojou víziou je čistá, zelená, pre život priateľská, prosperujúca a pre všetkých atraktívna Petržalka. Naďalej sú pre mňa najdôležitejšími princípmi mojej práce profesionalita, ale aj ľudskosť, tímová práca, ale aj zodpovednosť, to všetko podčiarknuté transparentnosťou, otvorenosťou a efektivitou," vyhlásil Bajan.

 

Konkrétny volebný program plánuje Bajan predstaviť verejnosti spolu s odovzdaním oficiálnej kandidatúry. Sľubuje pritom transparentný účet a férový spôsob vedenia predvolebnej kampane.

 

O stoličku petržalského starostu chcú zabojovať aj miestny a mestský poslanec Ján Hrčka, konateľ Bytového podniku Petržalka Daniel Šavel, hudobník a poslanec Marian Greksa, právnik Pavel Nechala a projektový špecialista Kristián Roman Zimmermann.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies