Martin Rančík naďalej v Interi

NETKY.SK • 22 August 2014, 11:06 • 2 min
Martin Rančík naďalej v Interi

BRATISLAVA - Úradujúci slovenský basketbalový šampión BK Inter Incheba Bratislava sa aj v nadchádzajúcom období bude môcť spoľahnúť na Martina Rančíka.

slovakia

left justify in out

Predstavitelia klubu z metropoly SR sa so svojou 36-ročnou oporou dohodli na ďalšej spolupráci. Nový kontrakt má platnosť dva roky. Ako informuje stránka askinter.sk, Rančík odohrá v žlto-čiernom drese už svoju tretiu sezónu. V predchádzajúcich dvoch bol pri zisku majstrovských titulov.

 

"Martin aj v predchádzajúcom play-off dokázal, že v momente, keď je fyzicky v poriadku, je dominantným hráčom. Samozrejme, sme radi, že bude pokračovať v drese Interu," uviedol generálny manažér bratislavského klubu Michal Ondruš. 

 

Rančík v minulosti pôsobil v Bologni, Miláne, madridskom klube Estudiantes, Bilbau, Vitorii a Alicante. Skúsený krídelník za Inter premiérovo nastúpil na jeseň 2012, po zisku titulu si vlani na jeseň na tri mesiace odskočil do českého Nymburku, kde bol spoluhráčom mladšieho brata Radoslava. Do Interu sa vrátil po Novom roku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies