Bolt očakáva v Riu de Janeiro čas pod 10 sekúnd

NETKY.SK • 16 August 2014, 13:04 • 2 min
Bolt očakáva v Riu de Janeiro čas pod 10 sekúnd

RIO DE JANEIRO - Jamajská atletická hviezda Usain Bolt očakáva v behu na 100 m na víkendovom podujatí s názvom "Mano a Mano Challenge" čas pod 10 sekúnd.

slovakia

left justify in out

Podľa slov dvadsaťdeväťročného atléta budú nedeľňajšie preteky, na ktorých si zmeria sily s ďalšími troma šprintérmi, dobrým testom výkonnosti.


Držiteľ svetového rekordu na 100 m s časom 9,58 sa prvýkrát v tejto sezóne predstavil v Glasgowe na nedávnych Hrách Commonwealthu, kde ako finišman priviedol jamajskú štafetu 4 x 100 m k zlatu. Kvarteto Jason Livermore, Kemar Bailey-Cole, Nickel Ashmeade a Bolt zvládlo trať v Hampden Parku za 37,58 s. Išlo o nový rekord hier a tohtoročné svetové maximum. Šesťnásobný olympijský šampión zároveň uviedol, že sa teší na OH 2016 v Riu, na ktorých by chcel posunúť svoj status legendy ešte na vyšší level.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies