Požiar pri kúpalisku Vincov les stále vyšetrujú: Mesto chce zvýšiť počet parkovacích miest

NETKY.SK • 7 August 2014, 10:08 • 2 min
Požiar pri kúpalisku Vincov les stále vyšetrujú: Mesto chce zvýšiť počet parkovacích miest

SLÁDKOVIČOVO - V Sládkovičove pri kúpalisku Vincov les takmer pred tromi týždňami vznikol požiar, vyhorelo viac ako 50 motorových vozidiel. Polícia vyšetrovanie ešte neuzavrela.

slovakia

left justify in out

Po požiari počet návštevníkov kúpaliska klesol. Zariadenie prevádzkuje mesto, ktoré začiatkom minulého mesiaca zaevidovalo denne predaj 1200 vstupeniek, v horúčavách až 3400 návštevníkov, po požiari, od 20. júla toto číslo kleslo na 700.

 

 

Na parkovisko sa zmestí 700 vozidiel, kto si tam nenašiel miesto, vozidlo si nechal na strnisku. Vodičov dopravná značka upozorňuje na to, že autá môžu parkovať len na vyznačených miestach, na parkovisku alebo na okraji cesty. "Neplánujeme obmedziť počet návštevníkov," konštatovala hovorkyňa mesta Mária Gubíniová.

 

 

Dodala, že kúpalisko dodržiava všetky predpisy. Plánuje však zvýšiť počet parkovacích miest, ale financovanie nie je zatiaľ zabezpečené, informuje dnešné Új szó.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies