Kroták verí vo svetlejšiu popradskú budúcnosť

NETKY.SK • 7 August 2014, 08:54 • 2 min
Kroták verí vo svetlejšiu popradskú budúcnosť

POPRAD - Kapitán HK Poprad Arne Kroták sa uzdravil a verí vo svetlejšiu budúcnosť hokeja v klube pod Tatrami, kde strávi ďalšiu sezónu.

slovakia

left justify in out

Popradčania síce nedostali na prvý pokus extraligovú licenciu, ale majú prísľuby od vedenia mesta, že v najbližších dňoch sa celá situácia vyrieši. "Verím tomu, že od novej sezóny sa všetko obráti k lepšiemu a že posledné roky, ktoré boli ťažké, sa už nebudú opakovať. Z mužstva síce odišlo viacero skúsených hráčov, na druhej strane dostanú šancu mladí. Bude to živšie, agresívnejšie. Z korčuliarskej stránky to bolo veľmi dobré, pár starších hokejistov, ktorí tu zostali, bude mladým dodávať skúsenosti,“ povedal pre denník Korzár Arne Kroták.

 

Popradčania v príprave zdolali Liptovský Mikuláš i Martin zhodne 4:3. V ich kádri sa objavila aj dvojica nových útočníkov. O šancu hrať v extralige bojujú Oliver Ďuriš, ktorý naposledy hral v tretej lige v Nemecku za Königsborner, a odchovanec hokeja v Českých Budějoviciach Vladimír Zvoník. "Sú u nás od pondelka na skúške. Chce to určitý čas, kým sa etablujú. Určite si ich ešte necháme na ďalšie zápasy a uvidíme, ako sa budú prezentovať. Je to len na nich. V hľadáčiku máme ďalších hráčov, mužstvo budeme formovať," prezradil pre Korzár tréner HK Poprad Milan Jančuška. Z kádra "kamzíkov" odchádza obranca Daniel Brejčák. S mužstvom trénuje aj Radoslav Suchý, ale zatiaľ nezasiahol do prípravných duelov. 

 

Poprad bude tento týždeň už bez zápasu. Pôvodne mal hrať v piatok proti Žiline, ale duel zrušili, keďže tím spod Dubňa musel pre technické problémy na svojom štadióne odložiť nástup do prípravy na ľade. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies