BRATISLAVA – Na našej gurmánskej stránke nesmieme zabúdať ani na vyznávačov vegetariánskeho jedla. Tofu sa stáva čoraz obľúbenejšou surovinou. Je zdravé a chutné. Skúste...
Suroviny pre 2 osoby:
20 menších šampiňónov, 400 g tofu, 2 vajíčka, 6 lyžíc polohrubej múky, 2 lyžice vody, soľ, olej na vyprážanie
Príprava:
1. Šampiňóny očistíme, tofu pokrájame na kocky a striedavo napichujeme na ihlu.
2. Z múky, vajíčok, soli a vody vypracujeme hladké cestíčko v ktorom obaľujeme pripravené ihly.
3. Vyprážame na oleji v hlbšej panvici.
Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Čas prípravy: 45 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies