Vodiča, ktorý vrazil do dvoch policajných áut v Galante už obvinili!

NETKY.SK • 1 August 2014, 14:52 • 2 min
Vodiča, ktorý vrazil do dvoch policajných áut v Galante už obvinili!

GALANTA - Vodiča, ktorý v stredu v noci v Galante úmyselne narazil do dvoch policajných áut, dnes obvinili z útoku na verejného činiteľa.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovateľ zároveň spracoval aj návrh na jeho vzatie do väzby, informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Tridsaťtriročného Jaroslava P. z Paty chcela zastaviť policajná hliadka.

 

Vodič Audi S8 sa im však pokúsil uniknúť, pri čerpacej stanici dostal šmyk a prešiel do protismeru. Tam zostal stáť, no keď zbadal oproti pristavený policajný Seat Leon, dupol na plyn a vrazil do prednej časti služobného vozidla, ktoré tlačil pred sebou. Aby unikol policajtom, začal cúvať a narazil aj do policajnej Kia Ceed. Vodiča nakoniec policajti pod hrozbou použitia zbrane zadržali. Pri čelnom náraze sa policajti ľahšie zranili, ošetrili ich privolaní záchranári. Alkohol vodičovi nezistili. Škody na autách odhadli na minimálne 10-tisíc eur. Obvinenému mužovi v prípade dokázania viny hrozí trest na tri až osem rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies