Mladý Slovák Baumgartner prestúpil zo Senice do Sampdorie Janov

NETKY.SK • 30 Júl 2014, 09:57 • 2 min
Mladý Slovák Baumgartner prestúpil zo Senice do Sampdorie Janov

JANOV - Slovenský futbalový reprezentant do 17 rokov Denis Baumgartner prestúpil do talianskeho klubu Sampdoria Janov. Informovala o tom oficiálna stránka klubu Serie A.

slovakia

left justify in out

Šestnásťročný odchovanec FK Senica by mal v najbližších dvoch rokoch pôsobiť v mládežníckych tímoch Sampdorie a potom sa rozhodne, či s klubom, ktorého seniorský tím trénuje Siniša Mihajlovič, podpíše profesionálny kontrakt.

 

Ľavonohý ofenzívny stredopoliar patril v uplynulej sezóne napriek mladému veku k oporám senického dorasteneckého výberu do 19 rokov. Baumgartner, ktorý bol v minulosti aj na skúške v Juventuse Turín, má za sebou už i niekoľko prípravných zápasov v A-tíme Senice. Medzi jeho prednosti patrí výborná rozohrávka, prehľad hry a výborná ľavačka.

 

"Som veľmi rád, že prestup vyšiel. Sampdoria Janov je pre mňa nová výzva. Na novú skúsenosť sa veľmi teším. Pri podpise sa mi ruka netriasla. Som si vedomý toho, že sa v mojom živote začína nová kapitola. Spravím všetko pre to, aby som nesklamal dôveru ľudí, ktorí ju do mňa vložili," povedal Baumgartner pre oficiálnu stránku klubu.

 

"Rokovania s talianskou stranou boli veľmi korektné. Sme radi, že aj Denisovi sa v Janove veľmi páči a že má veľkú túžbu rozvíjať v Taliansku svoj futbalový talent. V jeho ďalšej kariére mu želáme veľa šťastia," povedal športový riaditeľ Senice Dušan Vrťo, ktorý priamo v Janove rokoval o Denisovom prestupe. "Chcem sa poďakovať všetkým ľuďom, ktorí mi prestup umožnili. Veľmi som vďačný aj Senici za to, čo všetko pre mňa spravila," dodal Baumgartner.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies